login english language greek language

  

ΑΡΧΙΚΗ \ ΝΕΑ
Νέα φιαλίδια και πώματα από Macherey Nagel
13/10/2016 10:07:00 πμ
Νέα φιαλίδια και πώματα από Macherey Nagel

 H Macherey Nagel παρουσιάζει τον νέο κατάλογο με φιαλίδια, πώματα και παρελκώμενα για χρωματογράφους. Μπορείτε να τα δείτε ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο.

Vials, caps and accessories 

Απαραίτητα προΙόντα RESTEK
13/10/2016 9:49:00 πμ
Απαραίτητα προΙόντα RESTEK

Η Restek, παρέχει λύσεις για κάθε εργαστήριο χρωματογραφίας. Ο πιο κάτω σύνδεσμος σας οδηγεί σε ένα κατάλογο όπου αναγράφονται συνοπτικά τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα εργαστήριο.

Restek Essentials 

Νεα συνεργασία με την VWR
7/7/2016 3:59:00 μμ
Νεα συνεργασία με την VWR
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία. Η C & V Kriticos Suppliers ltd είναι πλέον ο εγκεκριμένος προμηθευτής της VWR στην Κύπρο. Η VWR είναι πρωτοπόρος, διεθνής και ανεξάρτητη εταιρεία προμήθειας προϊόντων, υπηρεσίων και λύσεων στον εργαστηριακό και παραγωγικό τομέα.
Η Macherey-Nagel παρουσιάζει τη σειρα στηλών HPLC/MS Nucleodur C18 Gravity-SB
30/6/2016 11:54:00 πμ
Η Macherey-Nagel παρουσιάζει τη σειρα στηλών HPLC/MS Nucleodur C18 Gravity-SB
Η Macherey-Nagel παρουσιάζει τη σειρα στηλών HPLC/MS Nucleodur C18 Gravity-SB. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε κοντά μας ή ακολουθήστε το πιο κάτω σύνδεσμο.
Νέα σειρά στήλων HPLC από Phenomenex
10/3/2016 9:07:00 πμ
Νέα σειρά στήλων HPLC από Phenomenex

Με ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά στήλων υγρής χρωματογραφίας (HPLC) από την Phenomenex, USA. Αυτή τη φορά η Phenomenex το κάνει πιο ενδιαφέρον, αφού ζητά τις προβλέψεις των πελατών της. Πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να δώσετε και εσείς την δική σας πρόβλεψη!!!

Mysterious Moon

Διήμερο Σεμινάριο για τον Διαβήτη και τον Προστάτη
13/10/2015 8:45:00 πμ
Διήμερο Σεμινάριο για τον Διαβήτη και τον Προστάτη

Η C&V Kriticos Suppliers ltd έλαβε ενεργά μέρος σε επιστημονικό διήμερο συνέδριο με θέμα τον Διαβήτη και τον Προστάτη, επιχορηγώντας μεταξύ άλλων το συνέδριο.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό το σαββατοκυρίακο 10-11 Οκτωβρίου 2015. Σκοπός του ήταν η ενημέρωση των προσκεκλημένων σε θέματα που αφορούν τον προστάτη και τον διαβήτη. Συζητήθηκαν τεχνικές ελέγχου, αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης των δύο αυτών ασθενειών.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Διευθυντών Κλινικών Εργαστηρίων Κύπρου (http://www.aclcyprus.org)

Νέος κατάλογος ΙΚΑ στην περιοχη μελών
16/7/2015 9:03:00 πμ
Νέος κατάλογος ΙΚΑ στην περιοχη μελών
Μπορείτε να βρείτε στην περιοχή μελών τον νέο ανανεωμένο κατάλογο μικροσυσκευών εργαστηρίου από την ΙΚΑ. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να μεταβείτε στο πεδίο Downloads για να κατεβάσετε τον νέο κατάλογο. Αν δεν είστε μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να γίνετε χρήστης, αποκτώντας, έτσι, πρόσβαση στην περιχή μελών. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής.
Η γκάμα της Perkin Elmer στον τομέα των νανοσωματιδίων
17/6/2015 12:21:00 μμ
Η γκάμα της Perkin Elmer στον τομέα των νανοσωματιδίων
H Perkin Elmer διαθέτει μεγάλη γκάμα εξοπλισμού στον τομέα της έρευνας σε επίπεδο νανοσωματιδίων. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Perkin Elmer.
Νεα συνεργασία με την BioVision
28/5/2015 9:18:00 πμ
Νεα συνεργασία με την BioVision

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει επισυνάψει νέα συνεργασία με την BioVision Αμερικής. Η BioVision θεωρείται από τις ανερχόμενες εταιρείες στον τομέα της μοριακής έρευνας. Εξάγει προϊόντα σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου.

Νεα Ιστοσελίδα
26/3/2015 2:00:00 μμ
Νεα Ιστοσελίδα
Η εταιρεία μας σας καλωσορίζει στην ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της! Ο νέος ιστότοπος δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που τυχόν να χρειάζονται. Περιηγηθείτε ελεύθερα στα διάφορα μενού που διαθέτει ο νέος ιστότοπός μας.
Νέα Συνεργασία με την IBL International
19/5/2014 2:45:00 μμ
Νέα Συνεργασία με την IBL International

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την νέα μας συνεργασία με την IBL International. 

  IBL International  εξειδικεύεται στον τομέα της ανοσοδιάγνωσης, έχει αναπτύξει και παράξει ανοσολογικές αναλύσεις και τα αντισώματα για πολλά χρόνια και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ενζύμων, ακτινο-, και ανοσολογικά προϊόντα φωταύγειας για την έρευνα και διάγνωση. Τα προϊόντα της IBL είναι σχεδιασμένα τόσο γαι εφαρμογή στο χέρι όσο και για σε ανοιχτά αυτοματοποιημένα συστήματα διάγνωσης.

 

Προϊόντα

Η IBL International είναι αφοσιωμένη στην τ''ιρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 , ISO 13485 και CMDCAS , πληροί τους κανονισμούς GMP και ελέγχεται από το FDA των ΗΠΑ. Εστιάζει στις αναλύσεις για ειδικές και σπάνιες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των ανοσοπροσδιορισμών για την μέτρηση των νευροεκφυλιστικών νόσων, νεογνών και τη διάγνωση των παραμέτρων του στρες και των στεροειδών ορμονών στο σάλιο. Επίσης, περιλαμβάνεται στην ανζέντα των προϊόντων της IBL είναι ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον τομέα των αυτοάνοσων νοσημάτων (όπως βαρεία μυασθένεια), και των λοιμωδών νόσων.

 Επιστροφή
Καλυψούς 28 β, γ, δ, 2014, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος, Τηλ.: (+357) 22338234, Φαξ: (+357) 22338232, www.kriticos.eu, info@kriticos.com.cy

Created Alpha